Načrtovanje in svetovanje

Permakulturni inštitut Maribor nudi storitve načrtovanja in svetovanja ali samo svetovanje, če naletite na problem in ga želite odpraviti.

Načrtujemo trajnostne sisteme za pridelovalce hrane, podjetja ali posameznike, ki želijo izboljšat kvaliteto pridelane hrane, povečat površinske donose in povečat dobiček. Načrtovan sistem je lahko v velikosti vrta ali več tisoč hektarjev velika površina. Ne načrtujemo samo površin za pridelavo hrane ampak tudi hiše, energetske sisteme, upravljanje z vodami in odpadki (krožno gospodarstvo). Zato lahko v načrt vključimo adaptacijo hiše ali celotne kmetije. Prav tako sodelujemo z arhitekti, kar nam omogoča, da skupaj z njimi oblikujemo najbolj trajno rešitev bivanja, ki tudi naročniku najbolj ustreza.

1. Posamezniku izboljšanje pogojev za življenje, znižanje življenjskih stroškov, ustvarjanje dodatnega dohodka 2. Podjetju povečanje dobička z znižanjem stroškov in povečanjem hektarskega donosa

Če imate kak problem, ki bi ga želeli rešiti in ne veste kako vam ponujamo storitev svetovanja. Pri svetovanju vam prav tako ponujamo rešitve v agronomiji, gradnji, energetiki in upravljanju z viri.

Pošljite povpraševanje na mail: matej.kline@permakulturni-institut.si.